maandag 19 september 2016

Instagram inspiratie

Ik houd van kleur in huis, maar kijk ook graag naar Scandinavische interieurs. Die stijl zou ik ook wel wat meer willen toepassen in huis alleen kwam een betonnen of witte vloer niet door de ballotage ; ) (Maar misschien zou ik het niet eens volhouden hoor omdat ik toch dan weer kleur in zou brengen) Rondkijkend op Instagram kom je ook de leukste huizen tegen. Twee dames, beide uit Friesland toevallig, blijf ik volgen. Super crea dames met een mooi wit interieur.

Het prachtige huis van Jan10aa (ze heeft ook een webshop met kinderkleding en een BB, is vast ook een plaatje):

Een foto die is geplaatst door Jantina (@jan10aa) op

Bron foto: Instagram Jan10aa 

Als ik de foto's zie, zeker op de dagen dat hier de hele woonkamer vol Duplo, auto's enz ligt en de kinderen gillend achter elkaar aan rennen kan ik daar zo van genieten. Mijn guilty pleasure! Want natuurlijk is daar geen rommel en spelen de kinderen altijd lief en stilletjes, ha, ha.


En het interieur van Mirjam Hoekstra. Ze post ook van die leuke DIY!

Een foto die door miriamhoekstra is geplaatst op

Bron foto: Instagram Mirjamhoekstra

In onze woonkamer is, behalve de muren, weinig wit. Alleen deze vintage kast. Ik dacht er al een tijd over om de kast in een oud-groene kleur over te schilderen, maar bij het zien van de mooie witte woningen laat ik het maar even zo.
Als ik dan voorbij de kast loop, droom ik even weg over een heerlijk wit interieur èn ... géén rommel!! LOL!
2 opmerkingen:

  1. Goeie smaak heb je! Ik heb ook een pinbord vol met mooie woonideeen, maar mijn stijlen lopen soms ook ver uiteen, hoor 😁

    BeantwoordenVerwijderen